Press: A house Event Awards 2018 (swe)

april 8th 2018

Det första A house Event Award går av stapeln den 26 april och syftar till att hylla och uppmuntra arrangörer av nyskapande möten. Nu lanseras de nominerade till årets priser och hyllas som inspiratörer inför ett nytt spännande eventår.

Mötesplatsen A house Stockholm med inriktning på mat, mode och media har visat sig vara den ultimata placeringen för innovativa event. Med över 115 events under 2017 har A house kommit att uppmärksammas inte bara av dess medlemmar utan även några av Sveriges mest ledande företag som använt sig av den brutalistiska arkitekturen som avstamp för sina kreativa events. A house har som mål att verka för samarbete och nyskapande. Nu lanseras A house Event Awards med syfte att synliggöra den kreativitet som uppstår när en idé möter rätt miljö med ambition att skapa oförglömliga upplevelser. ”2017 blev ett riktigt starkt eventår här på A house. Vi har haft nyskapande möten och inte minst modeplåtningar som är bortom vad vi trodde var möjligt. Om och om igen har vi överväldigats av extraordinär ambition och innovativa sätt att nyttja våra utrymmen till sin fulla potential. Därför kände vi ett starkt behov av att fira och hedra de som tar evenemang till en helt ny nivå”, berättar Tua Asplund (CEO, A house) De som har haft de mest innovativa eventen under det gångna året prisas för sina insatser inom kategorierna Sustainable Event, Innovative Event, Photoshoot och Event of The Year. A house egen jury har genomlyst årets kreativa bedrifter och nominerat följande företag inom respektive kategori:

Sustainable Event
Make it last för Make it last stora modeloppis
A Loud Minority för H&M Transformation talk
Johanna Ljunggren & Andreas Bergman för Björk & Berries Retox detox midsommar

Innovative Event
Lululemon för Intl women’s day yoga
Johanna Ljunggren & Andreas Bergman för Björk & Berries Retox detox midsommar
Patriksson Communication för Polarn & Pyret

Photoshoot
Little Liffner
Sania Claus Demina för Damernas Värld
Atp Atelier

Event of The Year
Hoss Sthlm för NAKD
Humblestorm för Spotify
Trans 94 för G-Shock

Prisutdelningen går av stapeln på A house den 26 April med efterföljande middag för de nominerade i A house nylanserade A kitchen. För ytterligare information vänligen kontakta: Chili Bendt, PR & Community manager A house Tel: 073 – 050 95 66 chili.bendt@ahousestockholm.com

Read more