Medlemskap

Vill du ha Filmhuset som arbetsplats, mötesplats eller kreativ bas? Som medlem på A house Filmhuset blir du en del av ett community för kreatörer inom film och rörlig bild, i en av Stockholms mest ikoniska byggnader. Välkommen att boka din prova-på-dag!

Våra medlemskap

Torsdagsfrukost, lunchyoga, medlemsmingel och unika erbjudanden på eventlokaler och redigeringstudios. Som medlem på A house får du mer än bara en arbetsplats. Utforska vilket medlemskap som passar dig bäst, vi erbjuder allt från flexibla platser till ett eget kontor, utformat efter dina behov.

Lobby

1750 sek/ månad

Som lobbymedlem har du en flexibel arbetsplats mitt i Filmhuset och kan välja den plats som passar dig bäst för dagen. Slå dig ner vid ett avskilt skrivbord i vårt tysta rum eller ta ett möte i en klassisk Celsing-soffa. Bokningsbara mötesrum, wifi, skrivare, kaffe, te och andra bekvämligheter ingår.

Work club

3500 sek/ månad

Vill du jobba i en flexibel, kreativ och föränderlig miljö, men samtidigt ha ditt eget skrivbord. Då är vår Work club perfekt för dig. Här har du din egen plats i ett ljust, luftig och gemensamt kontor. Låsbart skåp, tillgång till pop-in-rum för avskilda möten, bokningsbara redigeringsstudios, posthantering, gemensamt kök och andra bekvämligheter ingår.

Dags- & veckopass

175 kr/dag & 750 sek/vecka (Mån -Fre 8-17)

Behöver du en plats att jobba ifrån eller miljöombyte? Vi erbjuder både dags- och veckopass. Perfekt för dig som behöver en flexibel arbetsplats där bekvämligheter som wifi, mötesrum och skrivare  ingår. Bjud gärna in gäster för möten och ta för dig av ekologiskt te och kaffe.

Filial

5000 sek/ månad

Har ni redan ett kontor men vill ha in en fot på Filmhuset?  Med ett filialmedlemskap får ni två flexibla lobbyplatser för hela företaget att nyttja, samt en heldags konferens i månaden för upp till 25 anställda. Ni bestämmer vem som ska ha access, vi sköter resten. Skrivare, wifi,  kaffe, te och andra bekvämligheter ingår.

Redigeringsstudio

Kontakta oss för mer information

Oavsett om du vill hyra ett rum för ett helt projekt eller enstaka dagar för att låsa klippningen med en kund, så har vi passande redigeringsstudios som kan utrustas efter dina tekniska behov. Tillsammans med vår teknikpartner NEP Sweden kan vi lösa alla tekniska önskemål för både filmredigering och ljudinspelning. Bokningsbara mötesrum, pop-in-rum, wifi, skrivare, kaffe, te och andra bekvämligheter ingår.

Office

Kontakta oss för mer information

A house erbjuder en rad unika kontor i olika storlekar där du och dina kollegor kan sitta enskilt, men med full tillgång till lobbyn och alla andra gemensamma ytor. Vi hjälper dig med allt du kan tänkas behöva från möblering till teknik. Bokningsbara mötesrum, pop-in-rum, wifi, skrivare, kaffe, te och andra bekvämligheter ingår.

  Vill du bli medlem eller boka din gratis prova-på-dag?

  Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.


  Som medlem får du

  • Medlemsaktiviteter & event
  • Wifi & skrivare
  • Tillgång till mötesrum
  • Tillgång till tyst rum
  • 30 % på eventlokaler och redigeringsstudios
  • Medlemsfrukost varje torsdag (gäller ej dagspass)
  • Erbjudanden på Cinemateket
  • Ekologiskt te & kaffe från Lykke
  • Community Manager
  • Bemannad reception, alla dagar i veckan

  Kontakt

  Filmhuset
  +46 (0) 8-665 11 00
  Borgvägen 1
  115 53 Stockholm

  Generella frågor
  [email protected]

  Hitta till oss

  Huvudentré
  Borgvägen 1

  Svenska Filminstitutet
  godsmottagning:
  Borgvägen 3