Medlemskap

Vill du ha Filmhuset som arbetsplats, mötesplats eller kreativ bas? Som medlem på A house Filmhuset blir du en del av ett helt nytt community för kreatörer inom film och rörlig bild, i en av Stockholms mest ikoniska byggnader! Välkommen att ansöka om medlemskap.

Jobba precis som du vill.

På A house kan du välja mellan allt från flexibla foajéplatser till egna kontor, utformat efter dina behov.

Dags- & veckopass

175 kr/dag & 750 sek/vecka (Mån -Fre 8-17)

Behöver du miljöombyte eller en tillfällig plats att jobba på?
Vi erbjuder både dags- och veckopass. Välj mellan att sitta i vår öppna foajé eller i ett tyst rum. Bjud gärna in gäster för möten och ta för dig av ekologiskt te och kaffe från Stockholm Roast.

Lobbymedlem

1750 sek/ månad

Som lobbymedlem kan du välja just den plats som passar ditt schema bäst för dagen. En stol i vårt mysiga café, ett möte i en klassisk Celsing-soffa eller en avskild plats i vårt tysta rum. Bokningsbara mötesrum, wifi, skrivare, kaffe, te och andra bekvämligheter ingår.

Filialmedlem

3500 sek/ månad per plats

Har ni redan ett kontor men vill ha in en fot på Filmhuset? Som filialmedlem får ni ett gemensamt lobbymedlemskap för hela företaget eller organisationen. Ni bestämmer hur många platser och vilka som ska ha möjlighet att nyttja dom. Vi sköter resten. En halvdagskonferens per månad, skrivare, wifi,  kaffe, te och andra bekvämligheter ingår.

Work club-medlem

3500 sek/ månad

Vill du jobba i en flexibel, kreativ och föränderlig miljö, men också ha ditt egna skrivbord? Då är vår Work club perfekt för dig. Med tillgång till pop-in-rum och avskild, delad yta med ditt egna skrivbord. Bokningsbara mötesrum, redigeringsstudios, wifi, pop-in-rum, skrivare, kaffe, te och andra bekvämligheter ingår.

Redigeringsstudio

Kontakta oss för mer information

Snart slår vi upp dörrarna för fem nya redigeringsstudios. Oavsett om du vill hyra för ett helt projekt eller en dag för att låsa klippningen med en kund så har vi något för dig. Tillsammans med vår teknikpartner NEP Sweden kan vi lösa alla tekniska önskemål för både filmredigering och ljudinspelning. Bokningsbara mötesrum, pop-in-rum, wifi, skrivare, kaffe, te och andra bekvämligheter ingår.

Office-medlem

Kontakta oss för mer information

A house erbjuder en rad unika kontor i olika storlekar. Office-medlemmar har full tillgång till lobbyn och alla gemensamma ytor, samt ett antal mötesrumstimmar. Vi hjälper dig med allt du kan tänkas behöva från möblering till teknik.

Som medlem får du

 • Reception 08-20.30
 • Community Manager
 • Medlemsfrukost varje torsdag (gäller ej dagspass)
 • Wifi & skrivare
 • Tillgång till mötesrum
 • Tyst rum
 • Eventlokaler
 • Medlemsaktiviteter & event
 • Erbjudanden på Cinemateket
 • Ekologiskt te & kaffe från Stockholm Roast

  Vill du bli medlem?

  Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.


  Kontakt

  Filmhuset
  +46 (0) 8-665 11 00
  Borgvägen 1
  115 53 Stockholm

  Generella frågor
  [email protected]

  Hitta till oss

  Huvudentré
  Borgvägen 1

  Svenska Filminstitutet
  godsmottagning:
  Borgvägen 3