Bespoke – Det skräddarsydda medlemskapet

januari 11th 2021

För bara några år sedan var begreppet ”coworking” så gott som nytt i Sverige. Sedan dess har mycket hänt på marknaden och utbudet av olika typer av coworks har exploderat. I spåren av coronakrisen ser vi vad vi tror blir nästa stora skifte. Vi har vant oss vid att jobba hemifrån och kontoret blir platsen anställda och frilansare besöker vid valda tillfällen för att vara kreativa tillsammans, ha projektgenomgångar, träffa kunder och självklart av rena sociala skäl. Vår VD Tua Asplund ser en framtid med mer individanpassade och skräddarsydda lösningar på A house.

Tua, vad gör A house för att svara på detta skifte?

T: Det vi lanserar nu är Bespoke Membership. För företag är det en möjlighet att ”smartsiza”. Istället för att hyra många kvadratmeter som står tomma när många anställda jobbar hemma så hyr man en kombination av rum ett par dagar i veckan och flexibla platser hos oss, samt får komma till en pulserande mötesplats med tillgång till mycket yta, stor flexibilitet och kortare kontrakt. Ett anpassat företagsmedlemskap kan dessutom innehålla stående bokningar för styrelse- och ledningsgruppsmöten, tillgång till stora eventlokaler för konferenser och en daglig dos av service och aktiviteter som svetsar samman den nya tidens utspridda team. 

Det är ett skifte som passar oss väldigt bra, vi har olika ytor för olika ändamål. Öppet landskap har fått en del kritik, vissa kan uppleva att de blir störda och därför erbjuder vi även tysta zoner. Samtidigt så är människan social och vill mötas, få energi och känna kreativiteten som man upplever av att mötas, då är vår lobby perfekt.

”För företag är det en möjlighet att förflytta sig från ”Space as a function” till ”Space as a service”

Vilka är fördelarna för individen respektive företagen?

T: Det passar bra för individen som vill använda hemmakontoret för att arbeta ostört men även ha dedikerad tid på kontoret med kollegorna, samtidigt minskar trycket på kollektivtrafik när fler åker in till kontoret färre dagar i veckan vilket är bra för samhället i stort. För företag är det en möjlighet att förflytta sig från ”Space as a function” till ”Space as a service”. Kontoret består inte längre av fyra väggar utan är en skräddarsydd lösning utefter verksamhetens specifika behov. 

Hur ansöker jag om ett Bespoke membership? 

T: Du kontaktar en av oss medlemsskaps-skräddare som lyssnar till behov, hur många ni är och hittar en bra lösning för er. Maila till vilma@ahouse.se så hjälper hon dig vidare!

Read more