Vår vision

A house skapar destinationer för kreativ utveckling.

Med rötterna i de kreativa näringarna och insikter om att dessa företag gynnas av samarbeten och nätverkande, skapades A house 2016. Genom åren har vi fått en stor förståelse för vad dessa branscher besitter och behöver, och byggt en gedigen kunskapsbank om hur kreativa arbetsplatser skapas. Det är grunden till A house.

Vi erbjuder miljöer där man kan växa, inspireras och utvidga sitt nätverk. På så sätt skapas ett kreativt ekosystem där man inte behöver leta externt för att hitta nya samarbetspartners eller leverantörer — alla resurser finns samlade under samma tak. 

Med våra destinationer skapar vi arbetsplatser som blir vardagsrum och sociala hemvister. Inom varje hus faciliteras levande mötesplatser genom coworking, eventlokaler, handplockade restauranger och medlemsaktiviteter anpassade efter varje destination — där varje del blir ett kugghjul som inspirerar till kreativ utveckling och innovation. 

Vårt recept stavas nyfikenhet, personlighet, inspiration, lärande, kultur, mat och dryck. Ytor i ständig utveckling, kontraster och oväntade upplevelser. Men också ingredienser som vi inte kan stava till, men som enligt våra medlemmar är det som gör A house unikt.