Vilma Zammel om lediga studios och det bästa med att vara en del av A house community

januari 20th 2021

Hej Vilma! Du ansvarar försäljning av våra olika medlemskap. Vad är det bästa med att få introducera nya medlemmar till A house Community? 

Det bästa är att få välkomna in nya personligheter och kompetenser till huset som sedan på sitt eget vis bidrar till vårt levande community. Det är roligt att få in nya medlemmar och se dem växa under sin tid här hos oss. Och det är många som får ett stort utbyte av varandra både på ett personligt plan och i jobbet. Det delas erfarenheter i både motgång och medvind, hej vilt vid kaffestationen!

”Vårt community känns konstant vibrerande vilket vilket vi är väldigt stolta över”

Vad blir nya medlemmar mest lyriska över?

Att de blir inspirerade av vår kreativa miljö och härliga vibe i huset. Att lära känna andra medlemmar. Våra betongväggar, vinprovning och gott kaffe, för att nämna några få.

Vårt community känns konstant vibrerande vilket vilket vi är väldigt stolta över, och kommer man då in som ny medlem hos oss känner man ofta ett behov och får en vilja att bli en del av det.

Vad ser du för trender i vilka typer av förfrågningar du får just nu? 

Många förfrågningar handlar om att man downsizar sina kontor och där är vårt erbjudande helt klart rätt i tiden. Vi har egna kontorsplatser att erbjuda i både öppet landskap som i eget rum – men där både pentry och mötesrum är gemensamma ytor.

”Just nu har vi fått loss en av våra större studios om 58 kvm”

Sen hänger många förfrågningar på flexibiliteten som har kommit till att ändras nu under pandemin. Jag ser ett stort behov av att kunna ”komma och gå som man vill”. Kanske jobbar du hemma 2 dagar i veckan och 3 på kontor, då vill du kunna skräddarsy och tajma med dina kollegor. Där är vi tillmötesgående och försöker ständigt anpassa vårt erbjudande efter efterfrågan.

Finns det några studios lediga just nu?

Just nu har vi fått loss en av våra större studios om 58 kvm. Det är en ljus och luftig lokal med perfekt showroom yta som ligger centralt i huset. Helt klart en favorit.
Senare framåt våren får vi även loss en studio om 30 m2. Vi har även en 400 kvm på gång, även detta en fantastisk lokal med vackra betongpelare och stort ljusinsläpp.

Utöver detta finns både Lobbymedlemsskap och Workclubplatser att tillgå. Det rör ständigt på sig här och vi fortsätter få in en hel del förfrågningar vilket är jätteroligt!

Hur funkar det här med Bespoke medlemskap?

Bespoke är vår post-corona-lösning som är skräddarsydd för dig som vill ha ett eget kontor att komma till exempelvis en gång i veckan. Kombinera detta med ett Lobbymedlemsskap så har du en perfekt flexibel lösning för dig som jobbar remote men som vill ha tillgång till en fast punkt lite då och då. 

Read more