A conversation with

Lydia Kellam

februari 10th 2020

A community is all about serendipity. ”A conversation with” is a serie of member talks by me Tua Asplund, A house CEO and partner, having no expectations on our conversation nor providing with any predefined questions, letting the member lead the topic. At times, the conversation will naturally be in Swedish.

Lydia Kellam – Frilansande digital strateg och upphovsmakerska av ”The workation way” – som ordnar retreats och workshops för frilansare och kreativa entreprenörer.Lydia Kellam har precis dragit igång året på sedvanligt sätt med detox i solitud, hon ser det som något renande, och också som ett kvitto på att en kan göra svåra saker. Lydia uppmanar till att sätta syfte för sina sociala medier samt ha modet att rensa ur vem eller vad ur flödet som inte uppfyller det personliga syftet. Lydia har skaffat en jobbmobil, inte för att hon egentligen blir störd med samtal utan på grund av alla appar och flöden. Det ger henne möjlighet att kolla på sitt jobbflöde som ger inspiration och kunskap, noggrant kurerat för att stämma överens med hennes arbetsdag. ”Det har varit mindblowing att skaffa en jobbtelefon, oväntat jätteskönt!”

Lydias bästa recept för ett skönt frilansliv är att hitta en balans mellan att nätverka, marknadsföra sig själv, inspireras och vara nära växtlighet i staden. ”I samband med möten så ställer jag mig ibland i en park för lite ”forest bathing.” Inspirerande! Lydia känns alltid i framkant och samtida. Hon känner sig visserligen spirituell men vill inte leva efter några strikta regler, med det sagt så är ändå gospel, dans och musik något som passar in i Lydias liv.

Skills på A mirror: Creative direction, Communication strategy, Content planner, Digital strategy, Marketing, SEO, Social media strategy, Storytelling, Speaker, UX strategy, Writing, DJ, Crazy cat person

Nås via www.kellam.co

Read more